Jag är i New York!

..och har varit här sedan igår! Iaf fysiskt, gårdagen var man mest psykiskt borta. Vi gick upp 03:00 på morgonen igår och åkte till Landvetter, mellanlandade i London och slutligen i New York 12:30 (svensk tid 18:30). En massa säkerhetskontroller (såklart), fingeravtryck och intervju. Godkänd för att få komma in i landet, tackar! 

Resan började sådär. Jag fastna i kontrollen på Landvetter, och testades för sprängämnen. På samma ställe ber de både mig och Angelica att öppna våra väskor. I London blev Angelica återigen ombedd att öppna sin väska, sen glömde vi hennes kryckor (som vi såklart hämtade). Kan tillägga att jag redan på Landvetter inte hade koll på vilket flygbolag vi skulle checka in med, utan frågade glatt runt var RCG hade sin incheckning... Det var tydligen resebolaget, flygbolaget var British Airways. När vi landade i London var vi inte säkra på om vi landat på Heathrow eller Stansted. Ja men fram kom vi iaf!

Vi var incheckade och klara på hotellet runt 16:00 (22:00 svensk tid) och gick sen bara runt egentligen för att hålla oss vakna, det gick bra fram till 20:00 (02:00 svensk tid) då vi totaldäckade efter att ha varit vakna i ca 23 timmar..

Idag har vi varit på äventyr och befunnit oss på följande ställen:

Brooklyn Bridge

Till havs

Statue of Liberty 

Och sen får vi inte glömma! Jag har köpt en ny pyjamas som är det bästa med hela New York-resan hittills. 


Vi har sett massa mer men jag är sämst på att ta bilder hehe, ska bättra mig till morgondagen prrrrromise

Bye!
/J.

Kommentera här: