Rom - Dag 2

Nja, det gick väl sådär med att gå in på Colosseum. Josef fick knappt en blund i natt p.g.a. alla bilar som dånade utanför fönstret (själv sov jag som en klubbad säl). Detta ledde i sin tur till att allt blev lite försenat den här morgonen och på så vis var det på tok för lång kö till Colosseum när vi väl var framme (45min efter de öppnat). Men mena jag fick bild på mitt handstående framför och efter det chillade vi rundor på Forum Romanum, vilket var fantastiskt.

Efter det promenerade vi förbi Circo Massimo, som inte alls var som jag hade föreställt mig. Vi såg den där pyramiden och vi vandrade runt i de gamla ruinerna av Terme di Caracalla, som var så häftigt. Rekommenderar det varmt. Inte mycket folk, men det som fanns kvar av det gamla badet var bara såå fint.

Vi begav oss till Castel de'Angelo och även där fick jag till ett handstående. Vill dock ha en bra bild utan turister.. vilket inte lär hända men ändå. När vi sedan var trötta på vandrandet, tog vi en taxi till hotellet. En bra dag det här med!

/J.

 
Colosseum
 
Circo Massimo
 
Termer di Carcalla
 
Castel de Angelo
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: