Hey Mormor :)

Min mest trogna läsare har sagt sitt - hon saknar mina berättelser på bloggen och jag vet att även om mitt liv här är en vardag för mig, så är den inte det för er. För här lever jag helt annorlunda än vad ni gör, så oavsett hur tråkig min dag känns för mig, så kanske den ändå kan vara en kort berättelse för er.

Jag går till jobbet varje dag, förutom en-två dagar i veckan. Vilket väldigt många andra gör, men jag ser nu, i december, saker som ni absolut inte ser. Jag ser en mix av jultomtar och flip-flops, julgranar och solkyssta överkroppar, julklapps-hetsen och chill på stranden.

Varje dag känns det som att jag jobbar i en bastu, gymmar i en bastu, sover och bor i en bastu. I december... Det är det mest svårtsmälta antar jag. Julen känns så långt borta, även om det bara är 18 dagar kvar. MEN vad jag faktiskt har tagit in och kan förstå och längtar så mycket till, det mina vänner, det är min födelsedag (31 dagar kvar) som jag för första gången i mitt liv ska fira med ett beach party!

Nåväl, livet rullar på och jag ska försöka skriva lite mer, om inte vad jag gör, så i alla fall hur jag har det.

Och om ni ser massa stavfel så är det för att autokorrekt gör sitt ibland, plus att jag skriver på mobilen på en skakig buss.

Jag ringer dig någon dag mormor! <3

Kommentarer:

1 mormor:

Kära Johanna Tack för din berättelse så bra att går som vanligt. Det är det som är livet oavsett var man befinner sig. kram och god jul om vi inte hörs

Kommentera här: