Mexikanskt tema i Colombia

Igår han vi med ett morgonmöte på Forever's huvudkontor här i Bogotá. Produktpresentation på spanska. När man inte trodde livet kunde bli roligare liksom. Vi gick efter en halvtimme kan jag tillägga. Vi svirade om och drog till frisören, jag fick blonda slingor och Martina fixade lugg. Sen skulle de locka Martinas hår. Martina ville ha stora, fina lockar, men det blev istället korkskruvar med ofattbart mycket volym. Och ja, de var så imponerade av hur fint och vackert det blev. Jag och Martina grät av skratt istället för det såg sådär ut. Kulturkrock så där på lördagseftermiddagen.
 
Vi åkte tillbaka till huset för att göra oss i ordning för festen. Som blev otroligt lyckad och bra. Det bästa på hela festen var de mexikanska musikerna (Mariachis). Även här brast det och vi grät av skratt.
 
Dagen idag har varit sådär. Vaknade sent, men tog oss sedan ut på en marknad här i stan. Otroligt mysigt! Där kunde vi även kolla in en pågående fotbollsmatch där de jonglerade samtidigt som de spelade. Som vilka normala människor som helst. Det fanns ett tillfälle då jag kände att jag ville vara med, men sen insåg jag att jag inte kan jonglera och någon vidare fotbollsspelare är jag inte heller.. Martina köpte en fin väska iaf!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: