Colombia vidare till semi!

Igår var det Copa America och Colombia spelade mot Peru. Jag köpte en supportertröja och var såå taggad! Jag hade ju innan fått höra om den otroliga stämningen på barerna när det var landslagsmatch. Jag, Martina och Gustavo gick till stället klockan 17:00 och tog en öl och pratade gött. Allt eftersom höjdes volymen på musiken, och stämningen började bli härlig! Jag trivdes som fisken i vattnet.
 
Några av deras vänner kom förbi och jag förstod inte vad de sa haha, men jag log och nickade ändå. Det här med handslag, lätt kram och en puss på kinden har jag inte kommit in i ännu. Hur är kramen? Hur mycket pussar man på kinden? Är det liksom en luftpuss eller pussar man faktiskt? Nåväl, när kvällen hade kommit mot sitt slut så tror jag faktiskt att jag hade fått in det... Tror..
 
I alla fall. Matchen var en kanonmatch. Tufft spel och så mycket energi. Som Martina sa, de är riktiga krigare på plan. Jag fick lära mig att en av spelarna heter "Fyrkant" i efternamn och att tv-kanalen som sände matchen hette "Snigel". 
 
Matchen slutade 0-0 i fulltid så det gick till straffar. Alltså det går inte beskriva vad som som hände när Colombia först sätter sina två straffar och att Peru missar sin tredje. Ja, jag har nog aldrig varit med om något liknande i fotbollsammanhang. Vi hoppade och skrek och kramades och det var high fives överallt. Så häfitgt!
 
 

Kommentarer:

1 Susanne Kobel:

Härligt att du har det så gott. Ha det fortsatt lika fint och var rädd om dig Johanna-Banana 😄💃🏽.
Kram Susanne

Svar: Tack Susie! :D Hoppas ni har det bra i Varberg! Om du ser mina knoddar och Anna i simhallen så krama och pussa på dem från mig :D <3
Johanna

2 Susanne Kobel:

Det ska jag göra det lovar jag 🏊🏽😄

3 Anonym:

Shit vad roligt!
Du kommer nog in lätt med hälsningar fraser.... Kan aldrig för mycket pussar..😂
Idag tittade Erik och jag på bilder på dig...
Han saknar dig för fullt, och han kom just på att du var på semester och att det dröjer tills du kommer och hälsar på.
Erik var med på jobbet häromdagen vi skulle fira en tjej så vi fikade och hade det mysigt! De flesta av mina jobbkompisar var där, samt sommarpersonal och Pratikanter
Erik sitter och njuter av all uppmärksamhet,
Sen säger han åh vet ni vad jag ska bli när jag blir stor, ( jag tänker hmmm brandman eller polis)
Han vrålar jag ska bli mödare!!!
Sen skrattar han för fullt och ögon glittrar...

Svar: Jadå! Nu går jag rätt in i kindpussen haha.
Men vad härligt att höra! Kanske inte att han vill bli mördare men ändå hahah! Ta hand om er och pussa på Erik ❤️
Johanna

Kommentera här: