Första gymbesöket = Rumba

Ja vi skulle ju titta till gymmet. Resultatet? En timme Rumba. Jag har nog aldrig skrattat så mycket på ett träningspass innan. Att man kan vara så orörlig som jag är.. Men det var sjukt roligt och vi kommer gå på många fler pass! Jag har ju fem dagar gratis testa på tjoho.
 
Efter det gick vi till affären och köpte roliga frukter. Sedan rakt hem, åt frukt och duschade, gjorde oss i ordrning och begav oss sedan till köpcentret för att köpa lunch. Tonfisksallad med avokado och någon vinegrett till mig och en vegetarisk crepe med tomat, mozzarella och avokado till Martina. Underbart gott!
 
Väl färdiga hämtade Gustavo oss och de tog med på en tur upp på bergen och vilken natur. Breathtaking! Jag har försökt att fånga denna otroliga miljö på bild, men som ni kanske fattar så går det ju aldrig. Det blir aldrig någonsin samma sak, oavsett fotografutbildning eller avancerad utrustning. Det blir aldrig någonsin samma sak.
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Anonym:

Hejjaaa jojjo!! Rumba alltså?😍😍 du får lära mig när vi ses! Är sååå aviiiiiis!
Har de tacos där?? Puss på dig ❤️

Svar: Haha jaaa så roligt :D ja så länge jag har lärt mig själv ;) <3 Vi har inte ätit tacos ännu! så jag vet inte :P Pussss
Johanna

Kommentera här: