Leg day in Colombia.

Tillbaka i Pereira betyder tillbaka på gymmet. Ett gym jag älskar, för överallt har man typ utsikt över staden! Det blir lite roligare så. Idag var det ben och vikter som stod på kalendern, vilket kommer medföra kraftig träningsvärk imorgon. Men vad gör väl det, det har jag inte haft på flera veckor.
 
Efer gymmet blev det frukost ute. Jag beställde grekisk yoghurt med kiwi, tranbär och någon slags mandarin (?). Martina beställde grekisk yoghurt med jordgubbar, banan och tranbär. Under all yoghurt så ligger det typ müsli/granola. Ja under, vilket gör att den är helt sörjig men det är så man gör här tydligen. Inte på, utan under. Ut på bordet kommer i alla fall precis vad vi har beställt. Eller? Nej, jodrgubbarna och bananerna var tydligen slut så Martina fick kiwi och äpple istället. Det var väl typ samma sak.
 
Måndag har även betytt att vi har slutat semestra och tagit tag i livet med hårdhandskarna. Jag har skrivit klart två av tre uppgifter, så hårt har jag faktiskt pluggat idag (på takterassen, iförd bikini).
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: