Prinsessor i Colombia.

Igår satt jag på mitt nya kontor (takterassen) och pluggade färdigt den andra av tre inlämningar. Även mer än halvvägs på den tredje och sista. Det känns hur bra som helst. Eftersom jag har till 20 augusti på mig, så kan jag bara slappa och plugga mer på spanskan.. Eftersom jag inte förstår så mycket ehehe.

Igår fixade vi i alla fall händer och fötter. Naglarna är finare än jag någonsin har sett dem tidigare! Dock så hade jag inga flip flops med mig, så det var svårt att sätta på mig sandalerna utan att förstöra nagellacket på tårna. Men säger hon som jobbar där, vi har flip flops till salu (för typ 9 kr) Jag tar dem! Alltså, de var så fula att jag och Martina knappt kunde gå hem för vi skrattade så mycket. Dessutom så hade tjejen som monterat dem, gjort fel. Så jag gick runt med två högerskor på fötterna. Nåväl, ett gott skratt förlänger livet så det bjuder jag Pereira på!.

Min rygg ser ut som ett konstverk. Ja, ni vet när man inte riktigt når överallt med solskyddsfaktorn, då kan det ju bli så att vissa delar inte blir skyddade mot solen och på så vis kanske får en mer rödare nyans. Ja ni vet? Det hände mig igår.

Nu är vi snart off till gymmet!
 
 

Kommentera här: