Ibland går det inte som planerat,

men det blir alltid bra till slut ändå. Jag har ju kommit fram till Sydney som varit planen i drygt två månader bara. Jag visste inte vad jag förväntade mig, men jag trodde saker och ting skulle bli mycket mer annorlunda än det blev. Jag är tacksam att jag har någonstans att bo tills jag hittar eget och jag är stolt och nöjd att jag redan har ett jobb här. Alltid gött med en bra inkomst i ett land där allt är något dyrare än man är van vid. 
 
Att bo i en storstad och och framför allt bo på vischan i en sådan gör det svårt att träffa nya människor. Men som den sociala jäveln jag är så stoppar det inte mig. Idag tog jag en kaffe och en muffins med en svensk tjej som jag fick kontakt med över Facebook, både skönt att umgås med en tjej och att prata svenska för en liten stund. Det är ju alltid lättare att kommunicera precis vad man känne rpå sitt modersmål snarare än på sitt andra-språk.
 
Jag har fått se en annan del av Sydney idag, men jag är fortfarande lika dålig på att ta kort som jag alltid har varit och dessutom känns det konstigt att bara ta bilder på lite random gator och byggnader hah. Vi (Jag, Vernon och Rad) försöker planera saker att göra, men eftersom de jobbar på vardagarna och jag har fått äran att jobba helg den här veckan så lär det inte bli något med det för min del. Missförstå mig inte, jag är fortfarande helt okej med det. Som jag förklarat för mina herrar här, så är en sak jag gillar med att resa att få uppleva, bo och leva som innvånarna själva. Att få vara en del av deras vardag, inte bara att backpacka runt och se nya ställen. Jag gillar att få bli ett med det som finns här. 
 
Fredag, lördag och söndag vankas det jobb. Dock ska det bli relativt dåligt väder, så jag kan lika gärna stå på kaffe som att vandra runt i regn. Jag har avklarat första dagen på gymmet och ska joina ett gym inne i stan nära jobbet imorgon. 
 
Heja mig!
 

Kommentera här: