In Sydney woho!

Så, första dagen i Sydney. Jetlagad - såklart, men har ändå fått en del gjort tack vare Vernons roomie Rad. Han har visat vart jag fixar simkort, så ännu ett nytt nummer att komma ihåg. Vi har fixat Opal-kort så att jag kan åka vart jag vill när jag vill. Vi har käkat god lunch och vi har druckit kaffe. Japp, det var det det. Så fort Vernon kommer hem från jobbet så drar vi in till city och så får jag väl en guidad tur där kan jag tänka mig.
 
Resan hit, för er som undrar, gick förvånandsvärt bra. Den onödiga mellanlandningen i Köpenhamn visade sig bli rätt användbar, för där hann jag skriva klart de uppgifter som jag låg efter med i mina distanskurser. Den 12 timmar långa resan till Singapore gick också realtivt smärtfritt. Vilket från början av resan verkade helt omöjligt, då detta verkade vara ett av de första planen som gjordes, för det verkade inte som att USB var uppfunnet då. Ingen mobil = ingen musik eller candy crush. Jag var så fruktansvärt uppgiven, upprörd och hade inget hopp.. Just nu vet jag inte ens vad jag gjorde hela resan. Kollade på två filmer och en massa avsnitt på olika serier.. Sov lite kanske.
 
Sov gjorde jag iallafall på 7-timmarsflighten mellan Singapore och Sydney. Fast jag inte ville. Sov genom hela resan så jag var pigg som en jävla lärka på kvällen här. Fick två glas vin och sen somnade jag i soffan medan Vernon spelade Call of Duty. Jag är tre telefonnummer rikare och om jag vill stanna ett andra år så har jag redan en fot in på ett Winery - vilket känns bättre än att plocka bananer.
 
Over and out!
/Johanna

Kommentera här: