It's a brand new day

Aningen deppigt inlägg igår? Nej egentligen inte va. Vi alla har ju faktiskt lite sämre dagar när man kanske inte känner sig helt 100% tillfreds. Och visst, jag är i Sydney, jag har väl inget att klaga på? Nej, klagar gör jag inte. Men beskriver hur jag känner det gör jag minsann.

Så återigen har en dag på jobbet svischat förbi. Jag har beslutat mig från att gå till Central station istället för att ta tåget dit. Tar en timme lite drygt. Förbi shoppinggatorna och parkerna. Mysig runda, men mycket folk vilket i och för sig gör min tågresa hem mer avkopplande bara. Lite musik i öronen och resan är över på ett smack.

Det är ju dock tågresan som hindrar mig från att träffa folk. Sliten och i behov av dusch efter jobb gör att jag inte gärna stannar mer än nödvändigt i city, meen jag känner ju inte heller för att åka fram och tillbaka.. Nåväl, jag har jobb imorgon med så lika bra att bara slappa ikväll. Det finns ju trots allt en skvätt vin kvar!

Kommentarer:

1 mormor:

Tack för dina berättelse som är så roligt att läsa.
Du är så bra på att skriva. Bilder behöver inte jag, men du får inte glömma att stå på händer utanför operahuset. I går hade vi Linn här en liten stund och idag hälsade Peter på och år kålpudding med oss. Livet går upp o ner även här i Hemmeslöv.
Till min stora glädje ser jag att du tar tag i livet när det passerar. Ha det bra kramar i massor.

Kommentera här: