Jobb i Circular Quay

Första dagen på jobbet i Sydney, närmre bestämt Circular Quay. Ja, ni vet området där Operahuset ligger. Där jobbar jag från och med idag. Stället öppnade för två dagar sedan så rutiner och sådant var inte direkt utformade än.

Jag har dock fått in systemet känner jag och även om det var en stressig frukostmorgon, så måste hag erkänna att jag hellre har det så än som det blev på eftermiddagen. Mycket take away-kaffe och eftersom jag var på golvet så fick jag inte göra så mycket under den tiden...

En händelse på jobbet: Brandalarmet gick och inte ett sällskap, inte två, inte tre, utan fyra herr/kill-sällskap tyckte det var otroligt underhållande med att fråga mig om jag var orsaken.. "because you're so hot". Tackar tackar, även om det var något av det mest cheesy jag hört haha..

Nu sitter jag på tåget tillbaka till Vernski och Rad. Än så länge har jag inga problem att pendla dessa 40 min. Helt okey att bara sitta och lyssna på musik. Imorgon är det jobb igen. Och som chefen sa "du kommer knte ha en ledig dag på länge" - lets earn some money hey!

Kommentera här: