Själv i the city.

Så, planen idag var:
 
1. Åka in till the city via ett tåg från Parramatta till Central. Från Central till Circular Quay.
2. Äta frukost och kolla in området Circular Quay.
3. Ta kontakt med min blivande chef och snacka lite.
4. Ta tåg till Bondi Junction.
5. Buss 387 vidare till "the stop next to Coles in Rose Bay" för att kolla in ett rum att hyra.
6. Ta buss tillbaka till Bondi Junction, tåg till Central, tåg till Parramatta, gå hem till Vernon.
 
Vad händer?
 
1. Tågen hela vägen till Circular Quay gick strålande, och stolt som en tupp var jag för att jag lyckades ta mig fram.
2. En croissant och en kaffe to go framför Operahuset - fortfarande på strålande humör, förutom när en fiskmås attackerade mig. 
3. Ska ringa min blivande chef - inget batteri kvar på telefonen. Jaja, jag får ringa honom imorgon istället, inte hela världen.
4. Ta tåg till Bondi Junction, nae jag fick för mig att gå en runda istället. Detta resulterade i en vilsen Johanna som strövade runt i cirka 55 minuter utan att veta vart hon var. En park. Sen några trappor. Sen ett område. MEN jag hitta en ny tågstation och kom till slut fram för att hoppa på buss 387.
5. Som jag hoppade på, men jag missbedömde situationen en aning och hoppade av uuuungefär 10 stopp för tidigt. Jag gick, i vanlig ordning, runt för att hitta rätt - vilse i 40 minuter. Sen hitta jag en ny busshållplats. Hoppar åter igen på buss 387 - men åker en hållplats för långt. Inte hela världen, jag hittade huset, kollade in rummet och fick fyra nya kompisar på köpet. Två svenskar och två slovener.
6. Allt gick lysande på vägen hem, förutom att jag svänger fel och hamnar i ett megastort köpcenter och hittar inte ut. Vilse i 30 minuter. Köper en Wrap, frågar kassörskan om vägen. Våning två. Tack sa jag och gick. Sen gick jag vilse på väg hem till Vernon. 30 minuter igen. 
 
MEN nu är jag här och vilket härligt äventyr det blev haha. Sydney är fantastiskt vackert och jag är så glad över att vara här!
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Kattis:

Haha vilket äventyr men låter ändå som en rätt bra dag!:D

Svar: Haha, ja en mycket bra dag faktiskt. Idag var också bra, har inte ens gått vilse än! Woho
Johanna

Kommentera här: